Asin In, Deepika Uit!

Deepika Padukone is eruit geschopt bij Housefull 2. Ze doet niet langer mee met het project van Sajid Khan en Sajid Nadiadwala. Deepika kon haar data niet verschuiven. Als een echte diva beaamt, eiste zij van Sajid Khan dat hij maar zijn opnamedata van zijn film moest verschuiven. Voor Khan en Nadiadwala was nu de maat vol en hebben Deepika zonder pardon aan de kant gezet.

Haar vervangster is de Zuid-Indiase actrice Asin. Zij zal de tegenspeelster zijn van Akshay Kumar in Housefull 2. Asin zou al veel eerder samen met Akshay Kumar in de film De Dana Dan spelen. Om de een of andere reden is dit niet doorgegaan. Nu is Asin terug om weer op het witte doek te schitteren met een A-ster.

De actrice heeft na de hitfilm Ghajini met Aamir Khan in zwakke films gespeeld waardoor zij geen rollen meer aangeboden kreeg.

Aan de andere kant heeft de top-producer Sajid Nadiadwala ook andere projecten met Deepika Padukone gecancelt zoals Heer aur Ranjha en 2 States.

“Ik mag mijzelf met trots één van de grootste producers van Bollywood noemen. Voor het eerste keer in mijn leven hoor ik dat ik mijn opnamedata moet verschuiven van een actrice die niet langer dan amper vier jaar meedraait in de industrie. Ik was al films aan het maken toen Deepika nog in de luiers lag. Ik heb totaal geen zin met zo iemand te werken die nu al naast haar schoenen loopt. Genoeg andere talent in Bollywood”. Aldus Nadiadwala.

blog comments powered by Disqus