Halve waarheid

Madhur Bhandarkar, de regisseur van verschillende fims zoals Fashion en Dil to bachcha hai ji, baalt nog steeds van het feit dat Aishwarya zwanger is geworden.

Wat is er gebeurd? Bhandarkar was namelijk bezig met een big-budget film genaamd Heroine met als hoofdrolspeelster Aishwarya Rai. Alles was tot in detail voorbereid: de draaischema, de figuranten, de studio's en de sets, de tickets voor verschillende buitenlandse locaties en er waren zelfs een enkele opnamedagen achter de rug.

 

Bhandarkar dacht dat alles op rolletjes verliep totdat hij via de media hoorde dat de hoofdrolspeelster van zijn mega-project zwanger is geworden.

 

Na een lange stilte heeft Bhandarkar vandaag zijn stilte verbroken. Op zijn blog heeft hij in geuren en kleuren verteld dat hij erg teleurgesteld is in Aishwarya Rai.

 

Waarom heeft ze hem niet eerder verteld dat ze zwanger was? vraagt de regisseur-producer zich af.

 

"Aishwarya heeft tijdens de opnames enkele scenes gedaan die "not-done" zijn voor zwangere vrouwen. Zo heeft zij hard in bergachtige gebieden moeten rennen en heeft ze in enkele scenes ook gerookt. Als Aishwarya of haar kind iets overkomen zou zijn tijdens de opnames van mijn film zou ik mijzelf nooit vergeven hebben", aldus Bhandarkar.

blog comments powered by Disqus
Halve waarheid
Halve waarheid
Halve waarheid