Beyonce - India

Beyonce Knowles schittert op de cover van haar nieuwste album met een grote gouden kroon op haar hoofd. Deze kroon is ontworpen door Farah Khan Ali, een heel bekend Indiase sieraden-designer uit Mumbai.

Farah Khan Ali kan haar ogen niet geloven dat Beyonce uitgerekend haar sieraad heeft uitgekozen om te dragen. Hierdoor is nogmaals het bewijs geleverd dat Indiase designers erg in trek zijn bij Westerse artiesten.

 

Farah Khan Ali, dochter van veteraan-acteur Sanjay Khan en schoonzus van Hrithik Roshan, heeft Beyonce's kroon een aantal jaren geleden ontworpen namelijk in 2008.

 

De kroon werd ontworpen voor het Runway Rocks Show in Londen. Het is gemaakt van Swarovski kristallen in de kleur van Citrin en heeft oranje, gele en bruine stenen. De kroon is gemaakt van goud en meer dan 500 parels.

 

Farah Khan Ali:"De kroon is een belichaming van een sterke vrouwelijke goddelijkheid, schoonheid en talent.

 

Farah Khan Ali is trouwens niet onbekend in Amerika. Zo heeft zij al verschillende sieraden ontworpen voor vele Amerikanan. Zelfs de Amerikaanse tenniskampioene Serena Williams is gecharmeerd van de ontwerpen van Farah.

 

Hiernaast zijn andere Indiase designers zoals Shane en Falguni Peacock, Manish Arora en Ritu Kumar erg gewild in Hollywood.

 

Farah Khan Ali is er dan ook trots op.

 

"India is een land met veel talent. Die sterren dragen niet zomaar onze juwelen. Al onze ontwerpen zijn uniek en origineel." Aldus Farah Khan Ali.

 

Bekijk de juwelen en designs en oordeel zelf:

 

http://www.farahkhan.net

http://falgunishanepeacock.com/

http://www.manisharora.ws/

http://www.ritukumar.com/

 

 

 

blog comments powered by Disqus
Beyonce - India
Beyonce - India
Beyonce - India
Beyonce - India
Beyonce - India