Gay Johar?

Karan Johar wordt moe van de mensen die denken dat hij homo is. De regisseur/ producer/ presentator krijgt steeds vaker via de pers te horen dat hij maar uit de kast moet komen. Karan reageert hier niet op.

"Aan de ene kant maakt het mij niet uit wat de mensen zeggen en aan de andere kant word ik er zo moe van. Ik wil er helemaal niet zoveel mee bezig zijn en wil mij richten op het maken van mooie films. Ik ga echt niet zeggen of ik wel of geen homo ben, dat weet ik zelf wel. Maar ik word er gewoon moe van! Aldus Karan Johar.

 

De 39-jarige Johar is tot op de dag van vandaag met geen enkele vrouw gelinkt. Ook heeft hij geen plannen om te trouwen. Zijn homo-vriendelijke visie, zijn gedrag en lichaamshouding en zijn film Dostaana hebben vele boze tongen doen bewegen dat Karan 100% homosexueel is.

 

Geruchten gaan rond dat Karan het heeft "gedaan" met grote sterren als Arjun Rampal en Shahrukh Khan. In ruil hiervoor mochten zij meedoen met Dharma Production's grootste films. Andere sterren hebben deze beschuldigingen zwaar veroordeeld. De waarheid blijft echter in het midden.

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
Gay Johar?