Bbuddah=boos

Amitabh Bachchan is boos en slaat terug. Onlangs heeft regisseur Madhur Bandharkar zijn ongenoegen geuit over Aishwarya Rai. Zij had hem eerder moeten vertellen dat zij zwanger was. Madhur en Aishwarya waren al begonnen met de opnames van de film Heroine toen Madhur via de media erachter kwam dat Ash al vier maanden zwanger was. Tot grote ongenoegen van de hele filmcrew moesten de opnames per direct gestaakt worden. Madhur is bergen geld kwijtgeraakt door deze "onprofessionele houding" van Aishwarya Rai.

Nadat Madhur Bhandarkar zijn mening via de pers heeft gegeven is het nu de beurt aan schoonpapa Amitabh Bachchan om zijn ongekookte visie te geven over de stand van zaken betreft zijn schoondochtertje Ash.

 

Big B komt natuurlijk op voor Aishwarya. In een interview aan Indiase krant spuit Bachchan zijn ongenoegen over Madhur Bhandar en UTV.

 

"Bhandarkar had dit professioneel moeten aanpakken en met ons moeten bespreken in plaats van te moddergooien via de media. Het klopt dat Aishwarya zwanger was, maar hij weet toch dat zij getrouwd is. Een getrouwde vrouw kan en mag op ieder moment zwanger worden, toch? Bedoelt Bhandarkar dat een actrice nooit mag trouwen en nooit kinderen mag krijgen, dit kan toch niet waar zijn?" Aldus Big B.

 

Geruchten gaan rond dat Aishwarya Rai niet betaald is door Bhandarkar en UTV voor haar 10 opnamedagen voor de film Heroine.

blog comments powered by Disqus
Bbuddah=boos