Del-HIT Belly

Delhi Belly is een grote hit geworden. Het lijkt alsof alles wat Aamir Khan aanraakt plots veranderd in goud. De "kleine" en "goedkope" produktie Delhi Belly is voor maar liefst 3,5 miljoen dollar gemaakt en heeft in zijn openingsweekeinde maar liefst 4,2 miljoen dollar opgebracht.

Aamir Khan is hierdoor dolgelukkig. Hij heeft zijn complimenten gegeven aan de regisseur, Abhinay Deo, en de schrijver, Akshat Verma, van de film.

 

"Niet enkel de acteurs die een uitstekende prestatie hebben geleverd wil ik ook stilstaan bij de regisseur en de schrijver van deze film. Door hen is deze film een groot succes geworden." Aldus Khan.

 

Het is heel ongewoon in Bollywood om de credits aan de regisseur of de schrijver te geven. Meestal worden de acteurs de hemel ingeprezen. Door deze complimenten wordt nogmaals duidelijk dat Aamir Khan net iets anders is dan andere Bollywoodleden. Dit maakt hem dan ook succesvol.

 

Ter gelegenheid van de superhit Delhi Belly heeft Aamir Khan een feest gegeven voor alle mensen die hebben meegewerkt aan deze film.

 

Check de foto's.

blog comments powered by Disqus
Del-HIT Belly
Del-HIT Belly
Del-HIT Belly
Del-HIT Belly
Del-HIT Belly
Del-HIT Belly