Oude vlam

"Oude liefde roest niet", zeggen ze. Blijkbaar is alles toch niet voorbij en is er toch een kleine vlammetje tussen Katrina Kaif en zijn ex-vriendje Ranbir Kapoor dat nog niet helemaal gedoofd is.

Tot op de dag van vandaag is het nooit helemaal zeker geweest of Katrina en Ranbir nou wel of geen relatie hebben gehad. Volgens insiders is het zo goed als zeker. Ze hebben een heftig relatie gehad van 18 maanden. Alles is nu voorbij.

 

Toch blijkt alles niet minder waar te zijn. De kans is namelijk groot dat Katrina Kaif samen met Ranbir Kapoor in een nieuwe film zal spelen van Karan Johar. Ayaan Mukherjee (regisseur van de film Wake up Sid) is druk bezig met de script.

 

Ayaan die in het verleden meerdere malen heeft geprobeerd om Katrina te strikken voor zijn project is eindelijk erin geslaagd om de beide ex-lovers weer op het witte doek te halen. Dit tot grote ongenoegen van Anushka Sharma en Deepika Padukone die ook in de race waren voor de rol.

 

Doordat Ranbir en Katrina zich moeten voorbereiden voor hun rollen in de film zijn zij verplicht om weer samen te werken. Volgens insiders zien zij elkaar weer regelmatig.

 

De vrouwenverslinder Ranbir Kapoor heeft weleens vaker in interviews aangegeven dat Katrina voor hem erg speciaal is.

 

Zou het toch weer ooit goedkomen tussen de twee?

 

Wij houden jullie op de hoogte.

 

 

blog comments powered by Disqus
Oude vlam