Foutje,..moet kunnen!

John Abraham en Genelia D'Souza zijn getrouwd. Dit is wat Pandit Bhagwat Guruji beweert. John en Genelia waren bezig met de opnames van Niskhikant Kamat's Force. Het ging hier om een scene waarin de hoofdrolspelers gaan trouwen.

De castingdirector heeft in plaats van een acteur per ongeluk een echte pandit opgeroepen om deze scene te doen. De pandit die onervaren is met filmen en huwelijksscenes in Bollywood heeft in plaats van de neppe de echte huwelijksmantra's opgelezen.

 

Pandit Bhagwat Guruji:" Ik heb de werkelijke huwelijksmantra's opgelezen. De regisseur wilde de scene zo echt mogelijk laten lijken. Daarom heeft hij mij ingehuurd en geen acteur. We hebben alle rituelen doorlopen. De "mangalsutars", de zeven rondjes om de vuur, de mantra's...jullie kunnen zeggen wat jullie willen...maar John en Genelia zijn nu man en vrouw".

 

De regisseur van de film, Niskhikant Kamat, spreekt dit allemaal tegen.

 

"Natuurlijk moet een film zo echt mogelijk lijken. Maar je moet bepaalde zaken niet te serieus nemen. Je moet als pandit wel erg dom zijn om mensen "echt" te laten trouwen. Ik heb nog nooit zoveel onzin gehoord". Aldus Kamat.

 

De Pandit en Niskhikant Kamat zijn op het matje geroepen door de ouders van Genelia. Zij willen weten wat er precies is gebeurd en willen een schriftelijke verklaring van de pandit waarin staat dat de huwelijk tussen John en Genelia ongegrond is verklaard.

blog comments powered by Disqus
Foutje,..moet kunnen!