John=guilty

John Abraham heeft in een recente interview van Simi Garewal toegegeven dat hij verantwoordelijk is voor zijn relatiebreuk met Bipasha Basu. Hij was zijn relatie zat en wilde niet trouwen met Bipasha.

John Abraham heeft uiteindelijk publiekelijk toegegeven dat het uit is tussen hem en Bipasha Basu. De reden voor de breuk is niet Bipasha maar John zelf.

 

In de TV-show van Simi Garewal die morgen (10 juli) uitgezonden wordt, staat John uitgebreid stil bij zijn relatie met Bipasha Basu.

 

"Het was een mooie langdurige relatie met fantastische momenten. Na zo een lange relatie wilde Bipasha standvastigheid. Ondanks al deze jaren ben ik nog niet toe aan een huwelijk. Ik heb het gevoel dat ik een beetje uit mijn relatie was gegroeid. Ik ben verantwoordelijk geweest voor onze relatiebreuk. Het heeft aan mij gelegen. Het doet pijn, maar we zijn als vrienden uit elkaar gegaan". Aldus John Abraham.

 

Bipasha Basu en John Abraham hebben gezamenlijk in verschillende films gespeeld zoals: Jism (2003), Madhoshi (2004) en Dhan Dhana Dhan Goal (2007).

blog comments powered by Disqus
John=guilty