Dure scheiding

Als je denkt dat alleen Hollywoodsterren te maken krijgen met peperdure scheidingen dan heb je het goed mis. Het schijnt dat niet alleen de films gekopieerd worden vanuit Hollywood maar ook de scheidingen. Arme Prabhu Deva moet diep in zijn portemonnee tasten om zijn scheiding goed af te wikkelen.

De danser / choreograaf / acteur / regisseur (Wanted) ligt al twee jaar in een bittere scheiding met zijn vrouw Latha. Het hooggerechtshof heeft zijn uitspraak gedaan. Prabhu Deva gaat blijkbaar de geschiedenis in als een slachtoffer van de duurste scheiding ooit in Bollywood.

 

Ondanks het feit dat Prabhu en zijn ex-vrouw al jaren in de scheiding liggen, zijn de eisen van zijn vrouw vandaag publiekelijk bekend gemaakt. 

 

Mevrouwtje Latha neemt geen genoegen met minder en heeft een maandelijkse alimentatie en onkosten geeist van 13.000,- euro. De golddigger Latha laat zich natuurlijk niet afschepen met enkele duizendjes per maand en is van mening dat het vermogen van haar ex-manlief veel hoger ligt, daarom eist zij de helft van Prabhu Deva's bezit in de vorm van ontroerend goed. Onderdeel van de eis zijn de vele huizen van Deva in Mumbai, Chennai, Anna Nagar en andere delen van Zuid India. Hiernaast heeft zij aanspraak gemaakt op enkele auto's van Deva waaronder een Mercedez S-klasse en een Range Rover. Hiernaast heeft zij een "oprotpremie" gekregen van haar ex-man van 50.000,- euro in contant geld.

 

Prabhu Deva en Latha waren in 1995 met elkaar getrouwd en hebben samen twee kinderen. Nadat Prabhu doorbrak in Bollywood groeiden zij steeds meer uitelkaar. Terwijl Latha braaf thuis de huisvrouw uithing,  zette Prabhu de bloemetjes buiten. Hij werd verliefd op de Zuid Indiase actrice Nayanthara.

 

Prabhu Deva woont al twee jaar niet meer bij zijn vrouw. Hij is inmiddels ingetrokken bij Nayanthara.

 

Latha heeft in het verleden meerdere malen geprobeerd om haar huwelijk te redden. Het mocht niet baten, Prabhu was al over zijn oren verliefd op de sexy Nayanthara.

 

Prabhu Deva is slachtoffer geworden van de beruchte IVMGVELW- syndroom. Een verschijnsel die heel vaak voorkomt bij mannen boven de 40 jaar.

 

(IVMGVELW betekent "Ik Verlaat Mijn Gezin Voor Een Lekker Wijf")

 

Prabhu Deva heeft inmiddels alles overgedragen aan Latha.

 

Wij hebben een foto van Prabhu's ex-vrouw en gezin en een filmpje van zijn liefje Nayanthara hiernaast gezet. Bekijk de foto en het filmpje en oordeel zelf of Nayanthara zoveel waard is om een gezin en een heel vermogen op te offeren.

 

 

blog comments powered by Disqus
Dure scheiding
Dure scheiding