Sterren & Fashion

Bollywoodsterren maken mode. Ze willen qua fashion graag voorop lopen. Vandaag gaan wij kijken naar de sterren en de afgelopen week. Wat hebben ze gedaan en welke kleren hebben zij gedragen. De fashion van de sterren kan goede ideeen opleveren hoe je er zelf bij gaat lopen deze zomer!

Op nummer 1 hebben wij de actrice Gulpanag (Rann, Turning 30) gezet. Dit is wat wij noemen een grote vergissing. Ze heeft lef om onder een strak zwart doorschijnend T-shirt een wit goedkoop BH (blijkbaar gekocht bij de Wibra of Zeeman) te dragen. Dat handtasje, horloge en dat sjaaltje...niks past bijelkaar. Ze lijkt wel een gemeente-ambtenaar. (Zie foto hiernaast)

 

Op nummer 2 staat Saif Ali Khan. De man die altijd tot in de puntjes verzorgt en gedrest is. We hebben een sterk vermoeden dat meneer Khan onlangs dronken was. Hij liep namelijk rond in een roze T-shirt, grijze joggingbroek met daaronder Italiaanse instapschoenen. Wij kregen een hartaanval toen wij dit zagen. Iedere clown weet dat onder een joggingbroek sportschoenen behoren. Wat was er met Saif aan de hand? (Zie foto hiernaast onder)

 

Geruchten gaan rond dat Saif en Kareena een raar gewoonte hebben om elkaars kleren aan te trekken. Zo trekt Bebo af en toe een halssjaaltje van Saif aan. Wij hebben een sterk vermoeden dat Saif de joggingsbroek van Kareena heeft aangetrokken.

 

Op nummer 3: Jacqueline Fernandez, de Murder-girl.

Fernandez heeft weer bewezen dat zij stijl heeft. Ze ziet er fantastisch uit. Dat hippe jasje, de broek met print,...een perfect totaalplaatje...Jacq..you rock, babe! (zie foto rechts onderaan)

 

 

blog comments powered by Disqus
Sterren & Fashion
Sterren & Fashion
Sterren & Fashion