Mama Kareena

Kareena Kapoor schijnt naast een pittige tante ook een pittige mama te zijn. Onlangs gaf ze haar visie op het moederschap en had zij ook nog tips voor Aishwarya Rai.

De mooie actrice is van mening dat de kinderen van vandaag teveel verwend zijn. Ze is altijd papa's lieveling geweest maar papa kon ook aardig boos worden.

 

Kareena vindt dat men niet te moeilijk moet doen als het aankomt op een paar rake tikken. Als een kind te ver gaat moet hij of zij een flinke tik krijgen.

 

"Ik ben erg blij voor Aishwarya en haar zwangerschap. Ik weet wat voor moeder ik zal zijn en hoe ik met mijn kinderen zal omgaan. Ik heb wel een paar tips voor Ash. Ga niet te politiek correct om met je kinderen! Hedendaagse kinderen worden teveel verwend. Ik vind dat ouders hun kinderen af en toe hard mogen aanpakken." Aldus Kareena.

 

Kareena heeft er naar eigen zeggen veel aan gehad dat ze af en toe disciplinair flink werd aangepakt. "Dat is de enige reden dat ik zo succesvol ben en keihard werk om mijn eigen bestaan op te bouwen".

 

Starspice: Wij vragen ons af of Kareena haar mannetje Saif ook weleens een paar tikken verkoopt als hij stout is geweest.

blog comments powered by Disqus
Mama Kareena