Salman, de zuiplap

Salman Khan heeft een haat-liefde relatie met zijn oude liefde alcohol. Hoewel hij in het verleden al meerdere malen door de politie is gewaarschuwd om zonder alcohol achter de stuur te kruipen is Khan dit keer weer de mist in gegaan.

Het is nu al de zoveelste keer dat een naaste vertrouwenspersoon van Salman Khan zijn mond voorbij praat. Heeft in het verleden zijn ex-bodyguard een boekje over Salman opengedaan, is het nu de beurt aan zijn ex-fitness-trainer.

 

"Salman houdt van trainen, vrouwen, zijn familie, zijn honden en natuurlijk van alcohol. Laatst zat ik met hem in zijn auto. Ik weet dat hij alcohol ophad en hij reed wel 230 km per uur met keihard muziek uit de speakers. Ik was echt bang. Ook is hij een keer in slaap gevallen tijdens het rijden en is hij tegen een geparkeerde auto aangereden...deze man speelt af en toe met zijn leven". Aldus zijn ex- fitnesstrainer.

 

Salman Khan is weleens eerder opgepakt wegens het rijden onder invloed met 3,2 promille alcohol in zijn bloed. Geruchten gaan dat hij constant in de gaten wordt gehouden door de politie omdat hij een gevaar is op de weg.

 

Starspice: Wij wensen Salman Khan veel sterkte met zijn strijd tegen de alcohol.

 

 

blog comments powered by Disqus
Salman, de zuiplap