Familie JLO

Het nichtje van Jennifer Lopez zal een item-nummer doen in Bollywood. Het ziet er steeds meer en meer naar uit dat telkens meer mensen uit de VS naar India komen om hun carrière op te starten of dan wel een boost te geven. Jermaine Jackson heeft een nummer gemaakt met Adnan Sami, Pamela Anderson is bij Big Boss geweest en nu komt het nichtje van Jennifer Lopez naar India op een item-song op te nemen.

Caterina Lopez komt naar Mumbai om haar sexy rondingen te laten swingen op Bollywood-beats bij een item-nummer in de film Bhindi Bazaar Inc. Het nummer waarop zij gaat dansen heeft een paar ranzige lyrics zoals “taan ke seena...ho ja kameena”, maar dat is geen enkel probleem voor de Zuid-Amerikaanse schoonheid.

Caterina Lopez: “Toen ik werd gevraagd om een item-nummer te doen, heb ik niet lang nagedacht. Bollywood is altijd mijn favoriet geweest, Mumbai is de New York van India! Ik zal mijn best doen om een positie te behalen in deze mooie industrie. Oh, ja voordat ik het vergeet, heeft iemand het nummer van Shahrukh Khan? Ik wil hem zo graag zien, wat is hij toch een lekker ding!”

Starspice: Tsja Caterina, bel Shahrukh maar, your love don’t cost a thing!

blog comments powered by Disqus