Dino & Lara

Alhoewel Lara Dutta op het moment gelukkig getrouwd is, heeft Dino Morea onlangs aan een Indiase dagblad open en bloot toegegeven dat hij iets met Lara heeft gehad.

Ondanks het feit dat Dino Morea en Lara Dutta destijds een beetje geheimzinnig bleven doen over hun relatie is de aap nu eindelijk uit de mouw.

 

Lara Dutta en Dino Morea waren destijds in verschillende clubs gesignaleerd en de vonken vlogen eraf. Een pikant detail is dat Lara Dutta het vriendinnetje was van Dino's beste vriend Kelly. Tijdens deze relatie ging zij schaamteloos vreemd met Dino.

 

Maar, "what comes around goes around",  Dino bleek Lara niet echt trouw te zijn. Tijdens zijn relatie met Lara heeft hij flink de beest uitgehangen en is hij met verschillende andere Bollywoodactrices de bed ingedoken.

 

"Tijdens je jonge jaren doe je vreemde dingen. Ik heb mij goed uitgeleefd. Kijk,..ik ben erg jong het modellenwereldje binnengekomen. Ik heb altijd mooie vrouwen om mij heen gehad. Als een jonge knaap weet je het niet beter. Ik heb een mooie relatie met Lara gehad, maar dat is nu voorbij." Aldus Morea.

 

Lara Dutta is overigens niet de enige Bollywood-babe met wie Morea tussen de lakens dook. Hij viel ook voor de charmes van de destijds piepjonge femme fatale Kangna Ranaut.

 

"Dat was echteraf niet verstandig van ons. We waren niet verliefd op elkaar. We hebben gewoon een leuke tijd gehad en hebben wat geexperimenteerd". Aldus de rokkenjager Dino.

blog comments powered by Disqus
Dino & Lara
Dino & Lara