Tiger Shroff

De zoon van Jackie Shroff heeft bewezen dat hij een echte tijger is en niet een milde snauwpoesje. Tiger Shroff, de 20-jarige zoon van Bollywoodacteur Jackie Shroff, is in het ziekenhuis opgenomen na een uit de hand gelopen ruzie met een man die zijn moeder lastigviel in een restaurant in Mumbai.

Een man die Ayesha shroff, de vrouw van Jackie en de moeder van Tiger, lastigviel moest het zwaar bekopen. Tiger ging volgens een Indiase dagblad volledig door het lint en een heel mini-politielegertje moest opgetrommeld worden om de woeste puber te kalmeren.

 

De man die de moeder Shroff lastigviel heeft zware klappen gekregen maar heeft ook een aantal uitgedeeld. Tevens heeft hij een fles op het hoofd van Tiger geslagen die hierdoor een hoofdwond opliep.

 

Tiger Shroff zou vervolgens vastgebonden en geboeid op een draagberrie naar het ziekenhuis van Mumbai zijn gebracht voor een check-up en een mentale evaluatie. Zijn vader Jackie arriveerde enkele ogenblikken later.

 

Zou Tiger nu echt boos zijn of is dit een reclamestunt in werking gezet door zijn vader om de entree van zijn zoon als "de angry young man" aan te kondigen in Bollywood?

 

Wij houden jullie op de hoogte!

blog comments powered by Disqus
Tiger Shroff