Een echte "Bhai"

Ondanks de negativiteit die rondom het persoontje van Salman Khan hangt zoals zijn rokkenjagerij, zijn agressief gedrag, zijn liefde voor drank en uitgaan blijft hij qua populariteit stipt op nummer 1 staan. Salman Khan is volgens een opiniepeiling van een bekend Indiase blad de populairste en de meest sociale acteur. 

Het opinieonderzoek is gehouden onder andere Bollywood- en TV-sterren. Deze sterren zijn allen unaniem van mening dat Salman de enige "human being" in de industrie is.

 

"Salman Khan is verantwoordelijk voor de carrieres van vele mensen in de industrie" zegt zijn oude vriend Monish Bahl.

 

Onlangs heeft Salman een andere actrice uit de brand geholpen namelijk Mughda Godse. Zij had nog geld tegoed van het productiebedrijf Percept Picture Company voor haar rol in de film Jail(2009).

 

Ze heeft de producers verschillende malen gebeld waar haar geld bleef. Ze werd afgesnauwd dat haar geld onderweg was. Ze werd telkens weer afgescheept met de wereldberoemde desi-woorden:"Mil jayenge...thora intezaar...mil jayenge..ho jaayega". Ondanks deze hoopvolle woorden heeft zij haar geld nooit gekregen.

 

Uit bittere noodzaak is zij naar Salman Khan toegegaan en heeft zij haar beklag gedaan. Salman, onze real-life Dabangg is meteen naar de topman van Percept Picture gegaan met de mededeling dat hij het geld van Mugdha binnen no time moest overmaken. Het geld stond binnen twee uur op haar rekening.

 

"Ik ben Salman erg dankbaar, hij is mijn held." Aldus Mugdha Godse

 

Starspice: Salman is een echte Dabangg die altijd Ready is voor zijn vrienden, keep up the good work!

 

blog comments powered by Disqus
Een echte "Bhai"