Fashion Flight

Het is alweer juli. Voor sommige is de vakantie al begonnen en voor anderen nog niet. Voor vele desi's is de tijd aangebroken om op vakantie naar een ander land te gaan of eventjes terug naar desi-land. Meestal is het erg ver weg vliegen naar Pakistan, India of Suriname.

Je zit meerdere uren achterelkaar op een krap plekje in het vliegtuig. De vraag die hierbij opkomt is: wat kan ik het beste dragen om dit soort lange vluchten door te komen?

 

Voor alle lange vluchten is er maar een sleutelwoord: comfort! Daarom is het belangrijk om comfortabele kleding te dragen.

 

  1. Een sportbroek is altijd handig. Maak gebruik van een broekje dat rekbaar is.

  2. Makkelijk lopende schoenen zoals sneakers of andere comfortabele sportschoenen die je tijdens de vlucht makkelijk uit kunt doen.

  3. Neem altijd een sjaal, een jasje of een trendy spijkerjack mee. In de vliegtuig kan het aardig koud zijn.
  4. Voor de dames geldt: doe zo min mogelijk juwelen en sieraden om. Je kunt ze makkelijk kwijtraken op de luchthaven of tijdens je vlucht. Hiernaast moet je telkens al je sieraden uittrekken bij elke security-check.
  5. Als je naar Pakistan, India of Suriname vliegt kan je ook een makkelijke "Shalwar Kameez" aantrekken. Niks zit lekkerder en comfortabeler dan een lekkerzittende Shalwar Kameez.

 

blog comments powered by Disqus
Fashion Flight