Dhoom 3

Aamir Khan speelt de bad guy in Dhoom 3. De kogel is nu definitief door de kerk. Eerst waren het speculaties maar nu staat het definitief vast. Aamir Khan neemt de rol van de slechterik op zich in het derde deel van Dhoom.

De producer en de regisseur, Aditya Chopra en Viktor Vijay Krishna Acharya, zijn erg in hun nopjes. “Het is een grote eer om met een megaster als Aamir Khan te kunnen werken in een masala-hit-film als Dhoom. Wij zijn dan ook benieuwd hoe Aamir de rol van de slechterik zal spelen. Hij zal vast en zeker iets in zijn hoofd hebben. Wij kijken er naar uit om zo snel mogelijk samen met Aamir te kunnen werken”. Aldus de producer Aditya Chopra.

De opname’s van Dhoom 3 zullen eind 2011 starten en de film zal eind 2012 in de bioscopen draaien. De producer en de regisseur werken samen met een scriptschrijver aan het script. Het budget is vastgesteld. Abhishek Bachchan en Uday Chopra zullen weer de rollen spelen van de norse politie agent Jai Dixit en de goedzak Ali.

Aamir Khan is ook dik tevreden en is al aan het brainstormen over zijn karakter in Dhoom 3. “Ik moet zeggen dat Dhoom niet echt mijn type film is, maar het script van Viktor heeft mij echt overtuigd. Het is het beste script die ik tot nu toe heb gelezen van de Dhoom-serie”. Aldus de megaster Aamir Khan.

Boze tongen beweren dat Aamir Khan enkel de rol heeft aangenomen om het astronomische bedrag die met deze film gemoeid is.

“Aamir Khan heeft altijd een unieke stijl gehad van films en film maken. Dhoom past daar helemaal niet in. Dhoom is echt een masala film, het is een Indian franchise. Aditya Chopra is al een hele tijd met Aamir in gesprek, Aamir wilde niet. Omdat Chopra Aamir kost wat kost wilde hebben voor Dhoom 3 heeft hij Aamir Khan een bedrag van 25 miljoen euro aangeboden. Aangezien Aamir Khan een geldwolf is, heeft hij toen meteen “Ja” gezegd. Ik vraag mij af waar Aditya Chopra het geld vandaan zal halen.” Aldus een Bollywood insider.

blog comments powered by Disqus