Krrish 2

De voorbereidingen voor Krrish 2 zijn in volle gang. Rakesh Roshan (producer en vader van Hrithik Roshan) heeft de script af en is bezig met voorbereidende werkzaamheden van deze mega-productie.

 

 

Krrish 2 zal volgend jaar op het witte doek verschijnen met in de hoofdrol Hrithik Roshan en Priyanka Chopra. Vivek Oberoi en Chitrangadha Singh zullen de rollen van de slechterikken op zich nemen.

 

Vivek Oberoi is op het moment in de Verenigde Staten om vlieglessen te nemen. Hij is daar flink wat vlieguren aan het maken zodat hij met een vliegbrevet terugkomt naar India. Hij zal deze ook nodig hebben aangezien hij in Krrish 2 een vliegtuig moet vliegen.

 

Krrish 2 is lichtjes gebaseerd op de beroemde X-men-series. Zo lijkt de karakter van Vivek Oberoi erg veel op Professor Charles Xavier. Chitrangadha Singh kan zichzelf van de ene vorm naar een andere vorm transformeren net als Mystique in X-men.

 

Hiernaast wordt een deel van Mumbai compleet nagebouwd in een van de mega-studio's in Hyderabad. Dit wordt gedaan omdat Hrithik Roshan een aantal stunts moet uitvoeren in de drukke Mumbai. Aangezien Hrithik een volledige sterrenstatus heeft en de menigte door de dolle heen zou zijn, is er besloten om een deel van de stad in de studio na te bouwen en figuranten in te huren.

 

Zo kan Hrithik Roshan rustig zijn stunts en scenes rustig uitvoeren.

 

Wij houden jullie op de hoogte van deze film.

blog comments powered by Disqus
Krrish 2