Vader & Zoon

Sanjay Dutt is de zoon van wijlen Sunil Dutt. In Munnabhai hebben vader en zoon samen in de film gespeeld. Het verhaal van Munnabhai toont enkele opvallende overeenkomsten met het leven van Sanjay Dutt en Sunil Dutt.

De film gaat over een goedhartige vader en een goedhartige crimineel Munnabhai. Sanjay heeft onlangs in een interview teruggeblikt op de goede oude tijden samen met zijn vader. Zijn vader was zijn steun en toeverlaat die hem altijd steunde, zelfs toen hij in de gevangenis was belandt vanwege illegaal wapenbezit.

 

"Ik mis mijn vader heel erg. Ik weet dat hij mij elke dag opbelde in de gevangenis. Ik wist ook dat onze gesprekken afgeluisterd werden door de politie. Hij had het een keertje over zijn tuin die er heel belabberd uitzag. Hij had hulp nodig om zijn smerige tuin aan te pakken. Toen zei ik tegen hem: pak niet je tuin aan, daar heb ik een paar lijken in begraven. De volgende dag had hij een heel politieleger op de stoep die zijn hele tuin ondersteboven hadden gegraven op zoek naar die lijken. Hij belde mij de volgende dag op en toen zei ik: blij met je tuin nu? We hebben er beiden erg hard om gelachen". Aldus Sanjay Dutt.

 

Bekijk de foto rechtsonder van papa Sunil en de kleine Sanjay Dutt.

 

blog comments powered by Disqus
Vader & Zoon
Vader & Zoon
Vader & Zoon