Abhishek, de klos!

Aishwarya Rai is pissig op manlief Abhishek Bachchan. Een ex van Abhishek Bachchan, een onbekende B-actrice, schijnt Abhi op regelmaat te stalken.

 

Ex-liefje kan haar ex-vriendje Abhishek maar niet vergeten. Volgens vrienden van Abhi schijnt zijn ex op regelmaat de acteur te bombarderen met telefoontjes, sms'jes en brieven. Dit tot grote ongenoegen van de zwangere vrouwlief Aishwarya Rai.

 

Volgens insiders is Ash woedend op zowel Abhishek als op zijn ex.

 

"Ze moet met haar tengels van mijn man afblijven. Hij is van mij en wij vormen een gezinnetje. Alle ex-en zijn verleden tijd. Ik heb genoeg van alle streken van die teef". Aldus een woedende en briesende Aishwarya Rai.

 

De wereldberoemde Bollywood-koppel Aishwarya Rai en Abhishek Bachchan trouwden in 2007 met elkaar. Junior Bachchan schijnt een hele lijst van ex-en te hebben. Meestal ging het hier om B-actrices in Bollywood. Het schijnt dat hij ook een relatie heeft gehad met Rani Mukherjee. Aishwarya Rai had op haar beurt een relatie met Salman Khan.

 

Volgens de advocaat van Abhishek's ex is het niet de ex maar Abhishek die haar stalkt. Wie spreekt hier nou de waarheid?

blog comments powered by Disqus
Abhishek, de klos!
Abhishek, de klos!