Babe-battle

Het is weer een heftige strijd tussen de twee top-diva's van Bollywood namelijk Priyanka Chopra en Kareena Kapoor. Wat is er aan de hand?

Zoals bekend is Madhur Bhandarkar's grootste project Heroine stopgezet. De hoofdrolspeelster van deze film Aishwarya Rai was "plotseling" zwanger. Alle opnames moesten stilgezet worden. De regisseur van deze film Madhur Bhandarkar (Fashion, Dil to bachcha hai ji) is niet van plan om bij te pakken neer te zitten en is weer op zoek naar een nieuwe Heroine.

 

De geruchten gaan dat hij Kareena Kapoor en Priyanka Chopra heeft benaderd. De oorspronkelijke script was bedoeld voor Kareena, maar zij had echter afgezegd omdat het verhaal opvallende overeenkomsten vertoonde met haar echte leven.

 

Vervolgens had Bhandarkar de script aangepast en aan Aishwarya Rai laten zien. Die stemde toe maar moest daarna de handdoek in de ring gooien omdat zij zwanger werd.

 

Nu is Bhandarkar weer teruggegaan naar Kareena en heeft haar een herschreven script laten zien. Bebo ziet deze script wel zitten. Toch is Bhandarkar ook naar Priyanka toegegaan om ook haar te vragen hoe zij tegen Heroine aankijkt.

 

De team van Bhandarkar is aan het nadenken wie zij de rol moeten laten spelen, Priyanka of Kareena?

 

Ondertussen zitten de beide actrices voortdurend Bhandarkar te bellen. Ze willen graag weten of er al een beslissing is gemaakt.

 

In de wandelgangen wordt gesproken dat zowel Bebo als Priyanka een hevige strijd voeren voor deze felbegeerde rol.

 

blog comments powered by Disqus
Babe-battle