Neil en Asin uitelkaar

Met de keiharde woorden "Het is over!" via een kort koelbloedig sms'je heeft Asin Thottumkal zijn ex-lover Neil Nitin Mukesh aan de kant gezet. De tortelduifjes die twee jaar lang een heftig relatie hadden, zijn nu uitelkaar.

Neil en Asin raakten drie jaar geleden bevriend met elkaar. Wat eerst als een vriendschap begon bloeide uit tot iets moois. Maar mooie liedjes duren niet lang.

 

Volgens hun vrienden zijn Neil en Asin uitelkaar gegaan vanwege hun tegengestelde karakters. Hij is erg simpel en neemt zijn leven erg makkelijk terwijl zij een totale control-freak is en erg ambitieus is ingesteld. Zij wil groeien in de industrie en is tot alles in staat.

 

Zo heeft zij de afgelopen jaren aangepapt met andere invloedrijke mannen uit Bollywood zoals Aamir Khan, Salman Khan en John Abraham. Dit tot grote frustratie van Neil. Hij voelde zich gepasseerd en eisde van Asin dat ze het rustig aan moest doen met Salman Khan.

 

Asin trok echter niks aan van zijn kritiek en nam uiteindelijk zijn telefoontjes niet meer op. Maar onze Neil is een taaie en bleef als een stalker doorbellen.

 

Uiteindelijk heeft Asin haar ex-vriendje door middel van een sms op de hoogte gesteld. Asin kan eindelijk doen waar zij zin in heeft, namelijk aanpappen met de grootste der grootsten uit Bollywood. Neil mag weer de vrijgezel uithangen.

 

 

blog comments powered by Disqus
Neil en Asin uitelkaar