Saif's slippertje

Saif heeft onlangs in een interview toegegeven dat de genanste situatie die tot nu toe in zijn leven is geweest dat hij een keertje betrapt is door zijn moeder. Het zal je maar gebeuren, lig je in bed te rollenbollen met je vriendin en ineens komt je moeder binnenvallen.....oepssssss!

Saif had een keertje met veel pijn en moeite een meisje versierd. Daarna heeft hij haar naar huis meegenomen. Van de een kwam de ander en beiden kwamen onder de lakens terecht.

 

"Mijn moeder heeft mij een keer in bed betrapt. Ze was er niet echt blij mee. Eigenlijk was ze hardstikke boos, ik was toen maar 17 jaar oud. Ze was ook erg geschrokken, maar gelukkig had ze het niet aan mijn vader verteld." Aldus de openhartige acteur, Saif Ali Khan,  aan een Indiase dagblad.

 

Aan deze gebeurtenis heeft Saif een zware trauma aan overgehouden. Hij is dan ook erg opgepast als hij Kareena naar huis meeneemt. Ook is hij erg op zijn hoede als hij een bedscene moet spelen op het witte doek.

 

Saif Ali Khan: "Telkens als ik een zoen- of een intieme scene opneem, wil ik met de regisseur graag meekijken in de montagekamer. Telkens zit ik maar met een ding in mijn hoofd: Mijn god, als mijn moeder dit maar niet zit!"

 

blog comments powered by Disqus
Saif's slippertje