WCA

Van 10 t/m 21 augustus 2011 zal de tweede editie van de World Cinema Amsterdam plaatsvinden. Twaalf dagen lang zullen verschillende films uit verschillende werelddelen in de schijnwerpers worden geplaatst.

Op het programma staan circa veertig lange en korte films. Ook India zal de revue passeren. Er zullen verschillende Indiase films getoond worden. Het gaat hier om niet-commerciele films zoals onder andere Aamir Khan en Kiran Rao's Dhobi Ghat en I am van de filmmaker Onir.

 

Op het programma staat een speciaal onderdeel ingepland namelijk de Soul of India. Op vrijdag 12 augustus zal de officiele opening van Soul of India plaatsvinden. Om 20.30 zal de film van Onir genaamd I am in de Amsterdamse bioscoop Rialto draaien. Regisseur Onir zal ook op deze speciale avond aanwezig zijn en alle vragen beantwoorden. Hiernaast wordt er ook gezorgd voor lekkere hapjes en drank.

 

Op zaterdag 13 augustus om 16.00 uur zal er een debat zijn over Bollywood. Bij dit debat zullen filmmakers als Onir en Kaushik Mukherji aanwezig zijn.

 

Voor meer info, tickets en prijzen, ga naar:

 

http://www.worldcinemaamsterdam.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=441&Itemid=209&lang=nl

 

(Let op: Het kan voorkomen dat een bepaalde event niet doorgaat of op het laatste moment wordt gecancelt. Hou de website van de organisatie van het event goed in de gaten. Starspice kan niet verantwoordelijk worden geacht als een bepaald event niet doorgaat. Wij organiseren zelf namelijk geen events. Wij stellen enkel en alleen onze lezers op de hoogte.)
 
 

blog comments powered by Disqus
WCA