Gevecht

Op talloze feesten en uitgaansgelegenheden is Salman Khan meerdere malen boos geworden en op de vuist gegaan. Zijn laatste akkefietje was in juli 2008. Toen kreeg hij het aan de stok met Shahrukh Khan tijdens het verjaardagsfeestje van zijn toenmalige liefje Katrina Kaif.

Eenmaal een vechtersbaasje altijd een vechtersbaasje. Laatst heeft Salman weer knetterende ruzie gehad op het feestje van Sanjay Dutt.

 

Sanju Baba heeft onlangs een verjaardagsfeestje gegeven voor zijn vrouw Maanyata.Hij had half Bollywood uitgenodigd. Sterren als Ameesha Patel, Neha Uberoi, Zayed Khan, Ashish Chodhury en vele andere waren aanwezig op het fuifje.

 

Na middenacht ( zo rond 2 uur in de ochtend) kwam Salman Khan naar binnenlopen. Hij gaf iedereen een hand en liep vervolgens naar regisseur Bunty Walia toe. Er volgde een heftige woordenwisseling. Daarna begon Salman hardop te schreeuwen en greep Bunty vast. Andere feestgangers grepen op tijd in anders had Bunty rake klappen gekregen.

 

Bunty Walia is een ex-zakenpartner geweest van Sohail Khan. Ze hadden samen een produktiemaatschappij. Sohail en Bunty hebben vervolgens ruzie gehad wegens een financiele geschil. Naderhand was hun relatie bekoeld. Later heeft Bunty ook ruzie gehad met Arbaaz Khan vanwege zijn vrouw Malaika Arora Khan.

 

In haar jonge jaren heeft Malaike een relatie gehad met Bunty. Ze zijn na hun relatie altijd goede vrienden gebleven, dit tot grote frustratie van manlief Arbaaz. Hij heeft Bunty op het matje geroepen en hem gedreigd. Blijkbaar heeft Bunty niet geluisterd en hebben de broertjes Sohail en Arbaaz big brother Salman op hem afgestuurd.

 

 

blog comments powered by Disqus
Gevecht