Boze zuiplap

Ashmit Patel is in een dronken bui helemaal uit zijn dak gegaan. Hij heeft klappen uitgedeeld en klappen ontvangen. Ach...drank maakt meer kapot dan je lief is!

Ashmit Patel is weer in het nieuws en dit keer niet om zijn sentimentele escapades met de Pakistaanse flopactrice Veena Malik in Big Boss of om een ranzig mms'je met Riya Sen. Nee, dit keer zijn het serieuze zaken namelijk een heftig vechtpartij in een club in Mumbai.

 

Ameesha Patel's jonge broertje is namelijk in een dronken bui op de vuist gegaan met Vicky, een van de beste vrienden van Imraan Khan. Ashmit Patel heeft Vicky keihard aangepakt, de arme man is opgenomen in het ziekenhuis met een gebroken neus, gescheurde lip en verbrijzelde sleutelbeen.

 

What happened? Vicky was samen met zijn vriendinnetje Pooja in een luxe club in Mumbai genaamd Lower Parel. Ashmit, de geile beer, begon meteen avances te maken naar Pooja. Toen Vicky ingreep, werd Ashmit zwaar agressief en sloeg hem vol op zijn gezicht. De club-bouncers grepen in en hebben Ashmit uit de club gegooid.

 

Dit is overigens niet de eerste keer dat Ashmit betrokken raakt bij een vechtpartij. Hij heeft eerder samen met Sohail Khan (Salman Khan's jongere broertje) Anupam Kher's zoon Sikander Kher helemaal tot moes geslagen.

 

 

blog comments powered by Disqus
Boze zuiplap