Groot geheim

Shahrukh Khan's meest ambitieuze project Ra.One is volop in de maak. De releasedatum in oktober komt steeds meer dichtbij en Shahrukh Khan wordt met de dag nerveuzer.

Zo wil hij kost wat kost de look van Arjun Rampal in Ra.One verborgen houden tot de uiteindelijke release van de film. Op het moment zijn er verschillende promo's van de film al op TV en op internet te zien. In deze trailers is Shahrukh Khan als G-One te zien. Maar de personage waar de film naar is vernoemd Ra.One is in de verste verte niet te bekennen.

 

Shahrukh Khan doet er ook van alles aan om het geheim van Ra.One niet te onthullen. Zo moeten alle medewerker van de film een geheimhoudings-verklaring ondertekenen zodat zij niks betreft de outlook van Arjun Rampal gaan onthullen.

 

Op de sets van Ra.One mag niemand een mobiel meenemen. Shahrukh Khan is dan ook erg streng en wil alle details zelf in de hand houden. Het lijkt erop dat de controlfreak Khan dit keer erin zal slagen om de grootste geheim van Ra.One verborgen te houden.

blog comments powered by Disqus
Groot geheim