Onder voorwaarden!

Saif Ali Khan heeft onlangs in een interview toegegeven dat hij Kareena Kapoor meerdere malen ten huwelijk heeft gevraagd. Op het moment wanneer zei "ja" zal zeggen zal Saif meteen met haar trouwen. De geruchten gaan dat Kareena Kapoor en Saif Ali Khan in 2012 gaan trouwen maar dan wel onder huwelijkse voorwaarden.
 

Saif Ali Khan heeft zelf genoeg geld en wil niks van Kareena Kapoor hebben. Blijkbaar heeft Bebo haar grote liefde gevonden. In tegenstelling tot haar ex Shahid Kapoor wil Saif Ali Khan niks van haar hebben. Hij wil geen bruidsschat, geen geld, geen erfenis en wil daarom ook onder huwelijkse voorwaarden trouwen, schrijft een Indiase krant.


Kareena Kapoor zit aardig in de slappe was. Ze is een van de erfgename van de zeer welvarende en invloedrijke Kapoorfamilie. Hiernaast heeft zij vele grote filmhits (Jab We Met, 3 Idiots) en langlopende raamcontracten met grote mode, fashion - en accessoire-bedrijven. Kapoor verdiende in 2010 zo een slordige 50 miljoen euro in tegenstelling tot haar liefje Saif die "maar" ca. 20 miljoen binnen heeft gehaald.

 

De 31-jarige actrice brengt overduidelijk meer geld in het laatje dan haar vriendje, maar hij hoeft geen cent van haar te zien.

 

"Er komen zeker huwelijkse voorwaarden, dat wil familie Kapoor graag. De familie Khan en Kapoor hebben dit al uitgebreid met elkaar besproken. Ook hebben Saif en Kareena hierover gehad. Saif houdt echt veel van haar....het gaat hem echt niet om het geld." Aldus een goede familievriend van de Kapoors.

 

Kareena Kapoor had eerder een relatie met Shahid Kapoor. Geruchten gingen dat Shahid teveel aaste op Bebo's portemonnee. Kareena heeft Shahid dan ook erg verwend door allerlei dure spullen voor hem te kopen.

 

Dit keer is het echter anders. Wij wensen Kareena en Saif veel geluk in hun leven!

 

 

blog comments powered by Disqus
Onder voorwaarden!
Onder voorwaarden!