Mooie dijen

Ram Gopal Varma, de regisseur van talloze horrorfilms zoals Not A Love Story, neemt geen blad voor de mond. Hij is een van de weinige die Amitabh Bachchan had uitgemaakt voor een "chutiya" (vrij vertaald: kuttekop) en nu doet hij weer een opmerkelijke uitspraak.

Tijdens een interview heeft hij verteld dat hij de film Murder 2 wel zeven keer heeft gezien. Dit deed hij niet omdat hij het zo een goede film vond...nee....onze Ram Gopal Varma kon zijn ogen niet afhouden van de dijen, benen en billen van de hoofdrolspeelster Jacqueline Fernandez.

 

Fernandez die met haar 26 lentes jong qua leeftijd wel de dochter van Ram Gopal kan zijn, interesseerd de oude geile beer niet.....tijdens de film zat hij de hele tijd te kwijlen .

 

"Het is ongelovelijk. Dit meisje heeft echt hele mooie dijen, benen en billen. Ik vraag mij af hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen. Doet ze veel aan sport of eet ze gewoon veel patat?...ik weet het niet...maar ik word er helemaal geil van". Aldus de oude smeerpijp.

 

Ram Gopal Varma heeft in het verleden mooie en slanke vriendinnen gehad zoals Jacqueline Fernandez. Een paar voorbeelden zijn Urmila Mathondkar en Priyanka Kothari. Check de foto's.

 

 

blog comments powered by Disqus
Mooie dijen
Mooie dijen
Mooie dijen