Aamir=Munna Bhai

De geruchtenmachine draait op volle toeren. De kans is erg groot dat niet Sanjay Dutt (als Munna Bhai) en zijn sidekick Arshad Warsi (als de hilarische Circuit) in de nieuwe Munna Bhai gaan spelen maar Aamir Khan en Sharman Joshi.

Een schok voor de Munnai Bhai fans maar niks is minder waar. De makers van Munna Bhai, Rajkumar Hirani en Viddhu Vinod Chopra, kwamen op het idee tijdens de opnames van 3 Idiots.

 

Hirani en Chopra zijn van mening dat de publiek toe is aan een nieuwe Munna Bhai. Aamir Khan is ook erg gecharmeerd van het idee en heeft de makers gevraagd om een geschikte script.

 

Vele filmcritici zijn het niet eens met de makers en willen Sanjay en Arshad weer terugzien in de film.

 

"Sanjay Dutt en Arshad Warsi hebben Munna Bhai tot leven gebracht. Zij zijn verantwoordelijk voor het succes van de Munna Bhai-reeks. Ja mag geen succes-formule wijzigen...waarom willen de makers opeens zo een verandering teweeg brengen...we snappen er niks van". Aldus een paar Munna Bhai-fans.

 

Wat vinden jullie? Zal Aamir Khan een goede Munna Bhai zijn? Geef je reactie via onze commentaarbox hierbeneden of via Facebook.

blog comments powered by Disqus
Aamir=Munna Bhai
Aamir=Munna Bhai