NOT a love story

Een 20-jarige Pakistaanse man en zijn vriendin uit de hoofdstad Islamabad hebben sinds drie jaar een geheime relatie. Onlangs hebben beiden de families op de hoogte gebracht. Helaas hebben de families hun relatie afgekeurd.
 

Verbitterd van hun families mening hebben ze besloten om een einde aan hun levens te maken. Ze zouden afgelopen zaterdag (6 augustus 2011) beiden zelfmoord plegen.

 

Volgens de Pakistaanse politie hebben de man en de vrouw stiekempjes afgesproken om samen te komen in een verlaten huis in het dorpje Chara.

 

Volgens afspraak zou de vrouw de man als eerste doodschieten en daarna zelfmoord plegen. De dappere vrouw heeft haar liefje met een 30 inch pistool in zijn borst geschoten, de man is terplekke gestorven.

 

Na het doodschieten van haar grote liefde realiseerde de vrouw dat ze toch geen zin had om te sterven. Is het wel waard om voor deze man een einde te maken aan haar leven, dacht zij!

 

Ze is uiteindelijke gearresteerd door de politie. De familie van de man is van mening dat hun zoon is bedrogen en dat de vrouw een zware straf moet krijgen.

 

 

blog comments powered by Disqus
NOT a love story