Krrish 2 is succes

Krrish 2 is voor zijn release al een groot succes. De film- en muziekrechten zijn gezamenlijk voor een "smakelijk" bedrag van 10 miljoen euro verkocht. Dit is maar liefst 4 miljoen meer dan de rechten van Shahrukh Khan's Ra.One.

Dit is nogmaals het bewijs dat Hrithik Roshan een topstatus heeft in Bollywood. Na zijn blitzende optreden in Farhan Akhter's Zindagi Na Milegi Dobara en zijn rijzende sterrenstatus dankzij zijn TV-optredens, diverse reclamecampagnes en zijn wassenbeeld in Madame Tussauds kan Hrithik's vraagprijs niet meer stuk.

 

Hrithik Roshan is dan ook dolblij maar ook zeer gespannen door het feit dat de filmrechten van Krrish 2 voor zo een hoge prijs zijn verkocht.

 

"Door zo een hoge prijs te betalen verwachten de distribiteurs en het publiek heel veel van de film. We mogen niet aan kwaliteit inboeten. Ik zal nog meer mijn best doen om mij voor de volle 100% te geven." Aldus Hrikthik.

 

Aan de andere kant wil Hrithik Roshan absoluut niet vergeleken worden met de Khan's van Bollywood.

 

"Aamir Khan, Salman Khan en Shahrukh Khan zijn zulke grote sterren. Aan deze mensen kan ik niet tippen. We zijn absoluut niet met elkaar in concurrentie...we zijn gewoon acteurs en we doen gewoon ons best." Aldus Hrithik.

 

Hrithik is op het moment bezig met de opnames van Agneepath en zal in november 2011 beginnen met de shoot van Krrish 2.

 

 

blog comments powered by Disqus
Krrish 2 is succes