Visagie

Shilpa heeft een drastische visagie ondergaan. Ze gaat nu namelijk met een kale kop door het leven. Voor haar nieuwste film The Desire verschijnt Shilpa Shetty met een kaalgeschoren kop op het witte doek.

Shilpa Shetty die bekend staat om haar killer-looks, lekker lijf en gitzwart prachtig golvend haar zal nu met een kale knar voor het publiek verschijnen. In deze film zal Shilpa een rol van een monnik spelen.

 

Bij navraag blijkt dat Shilpa niet in het echt haar hoofd heeft kaalgeschoren. Ze heeft tijdens de opnames namelijk gebruik gemaakt van prosthetisch make-up.  Shilpa heeft tijdens de shoot dan ook 3 uur in de make-up gezeten, het resultaat is dan ook niet van de werkelijkheid te onderscheiden.

 

Bij het bekijken van de foto's (zie rechts) ziet het allemaal levensecht uit.

 

The Desire is al meerdere malen vertoond tijdens verschillende internationale filmfestivals. De film heeft onlangs ook een Award ontvangen tijdens de Boston Filmfestival.

 

The Desire is een Indo-Chinese collaboratie met sterren als Jaya Prada, Anupam Kher, Sheetal Menon, Sachin Khedekar, Aasif Sheikh en de Chineze acteur Xia Yu in de hoofdrol.

 

 

blog comments powered by Disqus
Visagie
Visagie