Salman's attitude

Dat Salman Khan een machtig man in de industrie is duidelijk. Dat hij zo zijn eigen regels heeft is ook helder. Maar dat hij de topman van Yash Raj Films, Aditya Chopra die amper in het openbaar verschijnt, van Mumbai naar een andere stad laat rijden is een tikkeltje "too far".

Aditya Chopra die ook als een controlfreak wordt aangeduid verplicht iedere acteur om een nauwkeurige scriptreading te doen. Dit houdt in dat de acteur goed voorbereid op de sets verschijnt en al zijn dialogen uit zijn hooft kent. Hij heeft Salman nadrukkelijk verzocht om voor zijn film Ek Tha Tiger zich goed voor te bereiden.

 

Salman die bekend staat om zijn luiheid en die nooit aan dit soort poespas doet, wilde aanvankelijk geen scriptreading doen. Hij heeft Aditya maar "gedwongen" om naar zijn tweede huis net buiten Mumbai te komen.

 

"Main scripreading karoga par eik shart pai, scriptreading mere farmhouse par hogi (vertaald: ik zal de scriptreading doen op de voorwaarde dat het bij mij thuis gehouden zal worden)"

 

Salman heeft thuis een scriptreading gedaan samen met Aditya Chopra en de regisseur Kabir Khan.

 

Hier zie je nogmaals hoe machtig Salman Khan is. Een groot bedrijf als Yash Raj die immers al meer dan 36 jaar bestaat, moet buigen voor een acteur die "maar"  23 jaar in Bollywood is.

blog comments powered by Disqus
Salman's attitude
Salman's attitude