Miauw Grauw

Er is weer een catfight losgebarsten.  Dit keer gaat het om niemand minder dan Kareena Kapoor en Katrina Kaif. Kareena die het erg vervelend vond dat Katrina een item-song gaat doen voor de film Bodyguard zag groen en geel van jaloezie toen zij vernam dat Katrina ook mee mag doen met de promotietour van de film.

Kareena is onmiddelijk naar Atul Agnihotri, de producer van de film, gestapt en heeft geeist dat Katrina uit de promotietour verwijderd moet worden. Atul kon echter weinig met het verzoek van Kareena aangezien Salman Khan heeft besloten om Katrina meer op de voorgrond te betrekken.

 

Bebo laat echter geen kaas van haar boterham eten en heeft op juridische gronden geeist dat zij dan ook een itemsong moet krijgen. Kareena is de hoofdrolspeelster van de film dus zij moet in de spotlights komen en niet Katrina.

 

Daarom heeft Atul Agnihotri besloten om de song Teri Meri Prem Kahani van Kareena in de film Bodyguard wat meer sensueler en spectaculairder te maken. Bebo zal kletsnat te zien zijn in een licht doorschijnende saari onder heftige regen.

 

Bebo, you rock girl!

blog comments powered by Disqus
Miauw Grauw