Weg acteurs

Als je getalenteerde acteurs geen kans geeft in een TV-serie zullen zij niet lang wachten. Dan gaan ze weg. Hetzelfde is de TV-serie Hamari Saass Leela overkomen. De TV-hunks Sanjay R Gangani en Karam Rajpal hebben per direct hun ontslag ingediend.

De beide acteurs waren van mening dat ze erg slappe verhaallijnen kregen in de succesvolle TV-serie van Colors. Sanjay R Gangani en Karam Rajpal speelden de rollen van respectievelijk schoonzoon Shishir en de vierde zoon van Leela.

 

Beide acteurs hadden eerder al hun ongenoegen geuit richting het produktiehuis van de TV-serie. Zo moesten de acteurs per maand zo een 25 maanden gereserveerd houden, maar ze werden nooit opgeroepen. Telkens werden hun rollen weggesneden en hun verhaallijnen ingekort. Voor de beide acteurs is het nu ook de maat vol. Ze gaan weer verder met hun carriere en gaan op zoek naar een andere TV-serie waar ze wel een grote rol zullen krijgen.

 

Zowel Sanjay als Karam hebben beiden hetzelfde commentaar: "We moesten te lang wachten op onze rol en we moesten telkens onze data gereserveerd houden terwijl we gewoon geen rol kregen. We kregen ook andere TV-aanbiedingen die wij telkens moesten afslaan. Daarom hebben wij besloten om ermee te kappen".

 

Starspice is benieuwd wie de rollen van de beide heren gaat overnemen in Hamari Saass Leela .

 

  speeldespeeldespeelden de rolleSa

 

 

 

blog comments powered by Disqus
Weg acteurs
Weg acteurs