Mere Brother ka Sh*T!

Imran Khan wilde in het begin niet meedoen met Mere Brother Ki Dulhan. Hij vond het een sh*tfilm met een sh*t-titel. Dit heeft hij onlangs zelf toegegeven in een interview. Het was uiteindelijk zijn moeder (de zus van Aamir Khan) die hem overhaalde om de filmscript te lezen en de film alsnog te doen.

Imran Khan die geen blad voor de man neemt, vertelde onlangs in een interview dat hij een half jaar geleden de topman van Yash Raj Films, Aditya Chopra, tegenkwam.
 

“Aditya introduceerde mij aan Ali Abbas Zafar. Hij vertelde mij dat hij een nieuwe talentvolle regisseur had aangenomen. Ik keek Ali aan en dacht....wat een sukkel. Ook vertelde hij mij over zijn plannen met Ali Zafar, de Pakistaanse acteur. Toen dacht ik bij mijzelf waarom wilt Aditya met al die losers samenwerken. Ik heb er gewoon geen zin in.Maar achteraf gezien ben ik zelf een sukkel geweest om zo te oordelen over al deze geweldige mensen. Ik heb mazzel dat ik met al deze getalenteerde mensen heb mogen samenwerken.” Aldus Imran Khan.


Ook vertelt Imran dat hij veel pijn heeft geleden tijdens de opnames van deze film. Zo is er een take waar Katrina Kaif hem een enorme klap verkoopt. Deze take is wel 16 keer overgedaan, met andere woorden de arme jongen heeft 16 stevige klappen in zijn gezicht gehad.
 

Mere Brother ki Dulhan draait vanaf 9 september 2011 in de bioscopen.

 

 

blog comments powered by Disqus
Mere Brother ka Sh*T!