Multi-Million Babe

Kareena Kapoor is de meest verdienende en de hoogstwaardeerde actrice in de historie van Bollywood. Producers en regisseurs staan in rijen voor haar klaar om haar een rol aan te bieden. Bedrijven en reclamecampagne-leiders willen haar maar al te graag als gezicht hebben voor hun produkt. Kareena’s vraagprijs is gestegen naar een recordhoogte van 2 miljoen euro per film.

Grof gezegd verdient Kareena per film 30 keer zoveel dan haar opa Raj Kapoor destijds verdiende. Voor Madhur Bhanderkar’s Heroine krijgt Kareena een vraagprijs van ca. 2 miljoen euro. De hoogste prijs ooit betaald aan een actrice.

 

Hiervoor lag het record van de hoogste vraagprijs bij Aishwarya Rai. Voor haar deelname aan Rajnikanth’s Robot heeft zij een bedrag van 900.000 euro gekregen. Op nummer  drie staat Priyanka Chopra die voor Lovestory 2050 een slordige 350.000 euro ontving.
 

Op het moment is Kareena’s agenda bom- en bomvol. Ze is nu bezig met de laatste opnames van Bodyguard. Daarna gaat zij nog een aantal afrondende opnames doen voor haar liefje Saif’s Agent Vinod. Aan het einde van het jaar zal zij een start maken aan de opnames van Once Upon a Time in Mumbai 2. Ook heeft Kareena Kapoor te maken met promotie- en reclamecampagnes. Toch heeft Bebo kunnen schuiven met een aantal data en tijd vrij kunnen maken voor Madhur Bhandarkar’s Heroine.
 

Kareena Kapoor zal blijkbaar volgende jaar ook niet stilzitten. Ze heeft vijftien scripts op haar bureau liggen die allemaal doorgelezen moeten worden. Uiteindelijk zal ze er vier a vijf uitkiezen om het jaar 2012 mee op te vullen.

 

Bebo heeft het maar al te druk.

 

 

blog comments powered by Disqus
Multi-Million Babe