Geen Bollywood!

Salman Khan heeft een hekel aan “Bollywood”, wat is er nou weer aan de hand? Iedereen kent Sallu, als deze man kwaad is, is hij erg moeilijk af te koelen. Shahrukh Khan heeft dit aan den lijve ondervonden. Dit keer is Salman weer boos, maar waarom eigenlijk?

Net als vele andere acteurs zoals Amitabh Bachchan heeft Salman ook flink de pest aan het woordje Bollywood. Hij heeft ook geen enkel idee waar het vandaan komt en wie het heeft bedacht. Diegene die het bedacht heeft mag langs komen bij Salman.

“Ik heb een hekel aan dit k*t-woordje Bollywood, Yeh koi naam hai kya? Afschuwelijke naam! Bollywood is gebaseerd op het woordje Hollywood, waarom moeten wij altijd terugvallen op Hollywood. We hebben toch onze eigen identiteit? Ik stel voor onze industrie gewoon Indian Cinema te noemen of Mumbai Talkies, alles behalve Bollywood. Ik word er gewoon gek van! Ik wil iedereen vragen om vanaf vandaag Bollywood gewoon HiFi te noemen. HiFi staat voor Hindi Indian Film Industry! Wat vinden jullie ervan?” Aldus de twitterende Salman Khan.

Starspice: Hi Fi, wat vinden jullie ervan? Wij vinden het maar niks!

blog comments powered by Disqus