Diva’s en Fashion

De nieuwe generatie actrices bepalen zelf in overleg met hun designers hoe hun look eruit komt te zien. Wij hebben een aantal actrices op een rij gezet die naast acteren ook plannen hebben om hun eigen modehuis op te richten.

Aishwarya Rai Bachchan, 37 jaar
 

Ash is al een lange tijd in gesprek met verschillende grote fashionhuizen om haar eigen merk te ontwerpen en te presenteren. Ze heeft al 15 verschillende aanbiedingen gehad van grote Internationale fashionhuizen met vestigingen wereldwijd. Volgens een vriendin van Aishwarya gaat Ash na haar zwangerschap minder film en meer fashion doen.
 

Preity Zinta, 36 jaar


Op het moment is Preity is volop bezig met haar film Ishq in Paris. Alle kledingdesign heeft zij samen met haar designer Surily Goel ontwerpen. Hierdoor heeft zij de smaak stevig te pakken, ook zij heeft serieuze plannen om de fashion-design in te gaan.
 

Kangna Ranaut, 24 jaar
 

Tijdens de opnames van haar film Fashion is Kangna meerdere malen in contact gekomen met fashiondesigners. Zo heeft ze zelf haar kleding uitgezocht en gedesigned voor de film Tezz en Rascals.  Kangna valt op door haar stijl. Zo werd zij onlangs opgebeld door Paris Hilton en gevraagd of ze niet met haar wilde samenwerken aan een fashion-brand die in India gelauncht zou worden. Kangna heeft Paris een “nee” verkocht omdat zij op het moment wil richten op haar filmcarriere.
 

Kareena Kapoor, 30 jaar
 

Geruchten gaan dat Kareena Kapoor in gesprek is met een grote internationale Modehuis met hoofdkantoor in Europa. Kareena heeft een duidelijk visie op fashion. “Als ik voor fashion en design ga, dan zet ik mij voor de volle 100% in, ik doe geen half werk! Ik ga zeker de fashion in, maar wanneer, daar kan ik nog geen uitspraak over doen”. Aldus Kareena Kapoor.
 

Katrina Kaif, 27 jaar
 

Weinig mensen weten dat Katrina Kaif haar rock-chick-uiterlijk in Mere Brother Ki Dulhan zelf heeft bepaald. Ze heeft zelf de kleding uitgezocht met de bijpassende schoenen en accessoires. Katrina is ook van plan om haar ontwerper Rocky S niet meer regelmatig in te huren aangezien zij zelf wel weet wat zij wel of niet kan dragen. Voor haar upcoming films (o.a. Ek Tha Tiger) bij Yash Raj zal Katrina haar eigen kledingdesign doen.

 


 

blog comments powered by Disqus
Diva’s en Fashion
Diva’s en Fashion
Diva’s en Fashion