Eid-of Divali kado!

Ken je iemand die binnenkort jarig is of wil je vriend / vriendin / familie verassen tijdens Chaand-Raat, Eid (Suikerfeest) of Divali en heb je een paar miljoen op je bank dan hebben wij een kado-tip voor jou.

Koop dan een DKNY-geurtje: de Martin Katz Special Edition- The Golden Delicious. Het 75-ml flesje kost maar liefst 1 miljoen dollar (ca. 675.000,- euro). Het flesje van het exclusieve geurtje bestaat uit 14-karaat goud bezaaid met 3000 kostbare steentjes zoals een tourqoise paraiba diamant uit Brazillie, een ovale saffier uit Srilanka, roze diamanten uit Australie, speciaal gesneden diamanten, robijnen ,parels en smaragd.
 

Al deze steentjes zijn eigenhandig door Martin Katz, een celebrity-designer, op het flesje geplaatst. De beste man is voor deze klus maar liefst 1500 uur beziggeweest.
 

De fles heeft net als andere DKNY-flessen een appelvormige lichaam. De opbrengst van dit luxe parfum gaat naar het goede doel.
 

The Golden Delicious is bij deze het duurste parfum van de hele wereld. Het parfummetje gaat binnenkort op wereldtour naar landen als Engeland, Amerika, Frankrijk, Duitsland, Italie, Dubai, Singapore etc...waar de rijken der aarde het van dichtbij kunnen bewonderen en eventueel een miljoentje ervoor kunnen neertellen.
 

Wil je het dit jaar toch bescheiden houden qua kado’s geven dan kan je altijd nog de gewone editie van de Golden Delicious kopen voor 37,- euro. Dan heb je een flesje zonder diamanten en wel van 30 milliliter.

 

blog comments powered by Disqus
Eid-of Divali kado!