Ran-Irriteer Singh

Hij is een groentje maar heel Bollywood klaagt over hem. De regisseurs voelen zich geintimideerd, de producers proberen hem te ontwijken, de actrices krijgen het benauwd als Ranveer Singh in de buurt is.

Ranveer Singh (Band Baaja Baraat) schijnt erg opdringerig te zijn en geen "nee" te accepteren. Zo heeft hij een bekend regisseur dagen en nachtenlang "gestalkt" voor een rol. Ook heeft Ranveer een vervelende eigenschap om zomaar producers op te bellen en te praten over koetjes en kalfjes.

 

De producers en regisseurs zijn hem dan ook meer dan zat.

 

"Ik begrijp best dat Ranveer op zoek is naar nieuwe films. Hij heeft het echter gewoon niet door, hij is pas een groentje en geen Shahrukh Khan. Hij heeft mij de afgelopen weken wel 100 keer gebeld voor een rol. Ik word helemaal gek van die gast". Aldus een bekend regisseur.

 

Het schijnt dat Kareena Kapoor ook geklaagd heeft over Ranveer. Hij zou haar op een feestje geprobeerd hebben om te versieren (waar nota bene Saif Ali Khan erbij stond). Tevens zou hij ook een oogje hebben op Deepika Padukone. Het gaat hier om topactrices met vriendjes...Ranveer heeft toch een exclusieve smaak.

 

Ondertussen is Ranveer Singh van geen kwaad bewust.

 

"Ik ben een nieuweling en ik zal kost wat kost een plaatsje in de industrie veroveren. Ik heb mischien een agressieve benaderingstechniek, maar hoe moet ik anders mijn voet op de grond krijgen. Zo gaat dat nou eenmaal. Ik ben hier en ik ga niet weg voordat ik mezelf bewezen hebt. Trouwens Shahrukh Khan heeft het ook zo gedaan in zijn jonge jaren. Mijn boodschap aan iedereen: Geef nooit, nooit maar ook nooit op!" Aldus wijze woorden van Ranveer Singh.

blog comments powered by Disqus
Ran-Irriteer Singh