Deepika=lesbies?

Na eerdere geruchten doet nog een sterke verhaal de ronde. Deepika Padukone schijnt het bed gedeeld te hebben met een vrouw. Een onbekend model genaamd Taneesha Mittal schijnt een one-night-stand te hebben gehad met de donkere schoonheid.

Toen een vriend het model en Deepika Padukone voor het eerst samenbracht op een feestje bleek het meteen te klikken tussen de dames. Ze wisselden telefoonnummers uit en hielden contact.

 

"Deepika was erg in de put. Haar relatie met Ranbir Kapoor was net uit en ze had een schouder nodig om uit te huilen." Aldus Taneesha Mittal.

 

Maar het bleek niet echter bij huilen en een stevige schouder. Deepika Padukone schijnt een ware beest te zijn in bed. Volgens Mittal houdt Deepika niet van knuffelen en dergelijke maar van "het echte werk".

 

Een pittige detail; na de zware klus keerde Deepika meteen terug naar de sets van de film. "Blijkbaar was het voor haar een routineklus, ze liet me daar ijskoud achter op bed, ik voelde mij zo smerig, zo gebruikt". Aldus Mittal.

 

Deepika heeft nog niet gereageerd op de uitlatingen van Taneesha Mittal. Het is overigens niet de eerste keer dat dit soort geruchten over Deepika de wereld ingestuurd worden.

 

Wij houden jullie op de hoogte over de bi-sexuele escapades van de ex van Ranbir Kapoor.

 

 

blog comments powered by Disqus
Deepika=lesbies?