www.banarsi.nl

Dit keer in de fashion-spotlight: Banarsi Bazaar! Banarsi Bazaar is een online webshop waar etnische mode de hoofdrol speelt.  Elke hedendaagse dame die buitenlandse roots heeft, komt hier goed aan haar trekken.
 

Voor iedereen wat wils. Wil je een casual jurk die je kan combineren met een legging of een jeans om te dragen in je vrije tijd? Of wil je een mooie comfortabele shalwar kameez om te dragen tijdens feestdagen zoals de aankomende Eid? Of heb je interesse in een mooie saree om te dragen tijdens een trouwerij? Heb je dit alles al en ben je op zoek naar leuke bijpassende accessoires?

 

Banarsi Bazaar heeft het allemaal.

 

De visie van Banarsi Bazar is overduidelijk: Het aanbod van etnische kleding staat in Nederland in de kinderschoenen. Steeds meer vrouwen zijn hierdoor genoodzaakt om hun kleding in het buitenland te kopen.

 

Banarsi wil hier verandering in brengen. De webshop wil mooie en betaalbare etnische kleding aanbieden aan iedereen in Nederland.

 

Dus ga naar: www.banarsi.nl

 

Vandaag een interview met Nazish Rached - Asghar, de oprichtster van Banarsi Bazar.

 

In Nederland hebben wij verschillende winkels waar je Aziatische kleding kan kopen, wat maakt Banarsi Bazaar anders dan deze winkels?

 

Doordat Banarsi een brede doelgroep bedient hebben we een uitgebreider assortiment, die daardoor verder gaat dan de traditionele Aziatische mode. Verder bevinden de meeste Aziatische winkels zich in enkele steden en doordat Banarsi een webshop is kunnen we meer mensen bereiken.

 

Waarom heeft Banarsi gekozen om online te gaan en is er geen fysieke winkel aanwezig. Iedere vrouw wil toch eerst de kleding passen alvorens te kopen?

 

Het wordt tegenwoordig steeds normaler om kleding via internet te kopen. Men lijkt de voordelen belangrijker te vinden dan de nadelen, zoals het niet kunnen passen van de kleding voor je het koopt. Een groot voordeel daarentegen is dat er scherpe prijzen gehanteerd kunnen worden en je kleding thuisbezorgd wordt.

 

Is het ook mogelijk om de kleding op maat te maken?

 

Jazeker, het komt wel eens voor dat iemand iets op maat wil laten maken en daar werken we graag aan mee.

 

Stel ik heb een set mooie shalwar kameez gekocht, bij naderhand bevalt het mij niet of het valt iets te groot. Kan ik alsnog ruilen?

 

Ja, ruilen kan zeker, maar dan wel binnen 14 dagen.

 

Op gebied van Aziatische mode, wat is op het moment erg “hot”?

 

Er ontstaat momenteel een verschuiving van de traditionele mode die we altijd gekend hebben naar kleding met meer internationale allure. Een driedelige set is geen standaard meer, je zult veel speelse varianten zien zoals een jasje boven een jurk of  een 2-delige jurk.  De kameez mag tegenwoordig ook zo lang mogelijk en de meeste uitbundige prints zijn mogelijk.

 

De zomer is alweer bijna voorbij, we gaan de herfst in. Hoe ziet jullie herfstcollectie eruit?

 

Onze herfstcollectie ziet er speels uit maar tegelijkertijd heel vrouwelijk. De kleuren die we gebruiken zijn heel stijlvol en volwassen maar de motieven en bewerkingen zullen voor een eigentijdse uitstraling zorgen.

 

De feestdagen staan alweer voor de deur zoals de Suikerfeest (Eid) en Divali. Iedereen wil dan nieuwe kleren dragen, hebben jullie nog leuke aanbiedingen?

 

Banarsi heeft regelmatig leuke acties en aanbiedingen. Op dit moment hebben we een actie lopen dat je bij iedere bestelling boven de 50,- een gratis Yves Rocher pakket krijgt. Verder adviseer ik iedereen lid te worden van onze nieuwsbrief en Facebook profiel om op de hoogte te blijven van de laatste acties!

 

Check de kledingstukken rechts. Deze stukken zijn enkel het topje van de ijsberg. Op de website van Banarsi Bazar is veel en veel meer te zien. Dus ga snel naar:  www.banarsi.nl.

 

Heb je vragen over Banarsi Bazaar, stuur dan een mailtje naar info@banarsi.nl

blog comments powered by Disqus
www.banarsi.nl
www.banarsi.nl
www.banarsi.nl
www.banarsi.nl
www.banarsi.nl