www.banarsi.nl

Dit keer in de fashion-spotlight: Banarsi Bazaar! Banarsi Bazaar is een online webshop waar etnische mode de hoofdrol speelt.  Elke hedendaagse dame die buitenlandse roots heeft, komt hier goed aan haar trekken.
 

Voor iedereen wat wils. Wil je een casual jurk die je kan combineren met een legging of een jeans om te dragen in je vrije tijd? Of wil je een mooie comfortabele shalwar kameez om te dragen tijdens feestdagen zoals de aankomende Eid? Of heb je interesse in een mooie saree om te dragen tijdens een trouwerij? Heb je dit alles al en ben je op zoek naar leuke bijpassende accessoires?

 

Banarsi Bazaar heeft het allemaal.

 

De visie van Banarsi Bazar is overduidelijk: Het aanbod van etnische kleding staat in Nederland in de kinderschoenen. Steeds meer vrouwen zijn hierdoor genoodzaakt om hun kleding in het buitenland te kopen.

 

Banarsi wil hier verandering in brengen. De webshop wil mooie en betaalbare etnische kleding aanbieden aan iedereen in Nederland.

 

Dus ga naar: www.banarsi.nl

 

Vandaag een interview met Nazish Rached - Asghar, de oprichtster van Banarsi Bazar.

 

In Nederland hebben wij verschillende winkels waar je Aziatische kleding kan kopen, wat maakt Banarsi Bazaar anders dan deze winkels?

 

Doordat Banarsi een brede doelgroep bedient hebben we een uitgebreider assortiment, die daardoor verder gaat dan de traditionele Aziatische mode. Verder bevinden de meeste Aziatische winkels zich in enkele steden en doordat Banarsi een webshop is kunnen we meer mensen bereiken.