Rugnummer

Er is een nieuwe trend zichtbaar in Pakistan, India, Midden-Oosten en Bangladesh. De trend is overgewaaid vanuit het Westen naar het Oosten.

Iets waar de mannen zich vroeger voor schaamden is nu een hot trend geworden namelijk: rughaar.

 

Rughaar is niet langer iets waar mannen zich voor hoeven te schamen: ze kunnen het nu zelfs benadrukken door er een patroon in te laten scheren. Het is alvast een trend in Amerika en gaat nu meer richting Midden-Oosten en Azie.

 

Hairy Back Art (of kortweg HBA) is populair omdat het minder permanent is dan een tattoo maar je hiermee toch je persoonlijkheid op  kunt uiten. Vroeger deden mannen er alles aan om hun harige rug te bedekken, nu zijn ze er trots op en kunnen ze al hun creativiteit hierop kwijt.

 

Populaire tekeningen zijn het rugnummer van je favoriete voetbalspeler. En je hoeft niet altijd een scheermes te nemen om van je rug een kunstwerk te maken: met enkel wat water en zeep creëer je al mooie kunstwerken.

 

Verschillende desi mannen laten zo een "hairy treatment" doen. Verschillende schoonheidssalons zijn al volgeboekt met de aankomende eid.

 

"Veel mannen laten een dergelijk behandeling doen als zij hun lichaam laten zien zoals bij een happening of voor hun huwelijksnacht om hun vrouw te verassen." Aldus een salon-houder uit India.

 

Wij vragen ons af of dit verschijnsel de vrouwen op hun huwelijksnacht gaat verassen of spontaan een hartaanval gaat veroorzaken.

 

Bekijk de foto's van enkele "kunstwerken".

 

 

blog comments powered by Disqus
Rugnummer
Rugnummer