PIA-gevecht

Het is weer raak bij de PIA. De almachtige Pakistaanse luchtvaartmaatschappij is weer in opspraak geraakt nadat er een gevecht aan boord plaatsvond.

Voor de eerste keer in de historie zijn niet een stewardess en een stewardess, of een piloot met een andere piloot, maar een piloot met een stewardess op de vuist gegaan. Een stewardess en een co-piloot van de  Pakistan International Airlines zijn tijdens een internationale vlucht van  Lahore naar Kuala Lumpur zwaar op de vuist gegaan.

 

Het gevecht begon in de cockpit en werd voortgezet in de gangpad van het vliegtuig. Toen ze op de gang aan het vechten waren was de cockpit voor ca. 15 minuten onbemand op een hoogte van 10 km hoogte.

 

De stewardess is met enkele schaafwonden er vanaf gekomen, de co-piloot heeft echter een kapotte neus en een gekneusde hand eraan overgehouden.

 

PIA laat weten dat zij de gebeurtenis tot op de bodem zullen onderzoeken. De betrokken bemanningsleden zijn momenteel geschorst.

 

De fikse ruzie die voor het oog van de passagiers werd uitgevochten is blijkbaar ontstaan nadat de stewardess de co-piloot beschuldigde van ongewenste intimiteiten.

blog comments powered by Disqus
PIA-gevecht