Alam on-offline?

Dr. Aamir Liaqat, de Islamitische rechtsgeleerde, die veelvuldig op de Pakistaanse TV te zien is, is zwaar de klos. Op internet circuleerde onlangs een filmpje waar hij vloekend te zien is tegen zijn directe medewerkers en zijn gasten beledigd en uitscheldt. Tevens maakt hij een paar vrouwonvriendelijke opmerkingen.

Starspice heeft hier een artikel over geschreven. We hebben hierdoor een aantal haatmails gekregen. Blijkbaar hebben wij hier te maken met Dr. Aamir sympathisanten die het niet kunnen verdragen als er iets negatiefs over hun idool wordt geschreven.

 

Starspice is overigens niet de enige. Talloze andere websites hebben hier ook last van gehad. Dit vertelt iets over de status van de Alam.

 

Tevens draait de geruchtenmachine op volle toeren. Zo zou Dr. Aamir door Geo zijn ingeluisd. Het zijn beelden die jaren geleden zijn opgenomen. De vraag die opkomt is ook: wie is er verantwoordelijk voor dit filmpje?  Wie heeft deze online gezet en daarna weer van het net gehaald en weer online gezet? Was het Geo (voormalige werkgever van Dr. Aamir met wie hij ruzie heeft gehad) of ARY (huidige werkgever van Dr. Aamir met wie hij ook veelvuldig ruzie heeft)?

 

Geo claimt dat het filmpje hun eigendom is terwijl een andere partij genaamd Independant Media (geregistreerd in Engeland) ook aanspraak maakt op dit materiaal. Wie is veranwoordelijk?

 

Dr. Aamir die ook eerder veelvuldig negatief in de media is gekomen vanwege zijn valse diploma's en schoolcertificaten schijnt gewoon door te gaan met zijn werkzaamheden.

 

Dr. Aamir heeft tot op het moment van vandaag geen commentaar geleverd. Wat wel vaststaat is het feit dat hij zijn reputatie aardig heeft verkloot!

blog comments powered by Disqus
Alam on-offline?