2 x Kassa

In Lahore (Pakistan) is een medewerkster van een bekend eethuis/nachtclub gearresteerd voor prostitutie.

In Lahore (Pakistan) is een medewerkster van een bekend eethuis/nachtclub gearresteerd voor prostitutie. De vrouw werkte ’s nachts in het eethuis en verdiende tussendoor haar pauzes en na haar diensten wat geld bij door de prostituee uit te hangen.


De politie kreeg meerdere anonieme tips binnen en besloot in actie te komen. Per direct werd een onderzoek gestart onder de codenaam “operatie chamakchallo” (hoe komen ze erop om zo een naam te verzinnen??).


Tijdens het onderzoek viel het de agenten op de dat de werkneemster in kwestie regelmatig korte pauzes van ca. 20 minuten nam die ze doorbracht op de naastgelegen parkeerplaatsen en huizen. Ook werd er veelvuldig gezien dat er geld werd overhandigd, zo meldt een Pakistaanse krant.


Een agent nam de proef op de som en kreeg haar telefoonnummer. Na geparkeerd te hebben en genesteld te hebben in het naastgelegen huis kwam de werkneemster met haar tarieven. Toen het puntje bij paaltje kwam arresteerde de undercover-agent haar. Bij deze actie verlaagde de vrouw onmiddelijk haar prijs.


Bij het horen van deze absurd lage tarieven ging de agent overstag en liet onmiddelijk zijn broek zakken. Maar de arme agent had het niet door dat de hele politieteam zich voor het huis had verschanst. De prostituee en de corrupte agent zijn in de boeien geslagen.
 

blog comments powered by Disqus
2 x Kassa